TECHNOL. ŻYWNOŚCI CZ.3 - TECHNOLOGIE KIERUNKOWE T2
POD RED. EWY CZARNIECKIEJ-SKUBINY, FORMAT-AB, 2012, 9788389184375
Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technologii żywności w technikach i szkołach policealnych. Dopuszczony do użytku szkolnego w 2012 roku.
Kod produktu: 9788389184375
Opis
Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technologii żywności w technikach i szkołach policealnych. Dopuszczony do użytku szkolnego w 2012 roku.
AUTOR | POD RED. EWY CZARNIECKIEJ-SKUBINY |
TYTUŁ | TECHNOL. ŻYWNOŚCI CZ.3 - TECHNOLOGIE KIERUNKOWE T2 |
WYDAWCA | FORMAT-AB |
ROK WYDANIA | 2012 |
FORMAT | 170 X 240 MM |
OPRAWA | OPRAWA BROSZUROWA |
ILOŚĆ STRON | 300 |
EAN | 9788389184375 |
Opinie
Jeśli dodałeś/-aś recenzję, a nie pojawiłą się na liście, być może oczekuje na moderację.
Darmowa przesyłka
Na terenie Polski dla każdego zamówienia powyżej 250 zł