CHEMIA W POŻYWIENIU, HANS-ULRICH GRIMM
HANS-ULRICH GRIMM, VITAL, 2021, 9788382721034
Starasz się zdrowo odżywiać. Czytasz etykiety i skład produktów? Czy jednak wiesz co oznaczają wszystkie E-? Czym jest skrobia modyfikowana? Co to jest maltodekstryna i czy szkodzi? Autor ujawnia szokującą prawdę o chemii w jedzeniu oraz skutkach nadmiernego spożywania barwników spożywczych,...
Kod produktu: 9788382721034
Opis
Starasz się zdrowo odżywiać. Czytasz etykiety i skład produktów? Czy jednak wiesz co oznaczają wszystkie E-? Czym jest skrobia modyfikowana? Co to jest maltodekstryna i czy szkodzi? Autor ujawnia szokującą prawdę o chemii w jedzeniu oraz skutkach nadmiernego spożywania barwników spożywczych, sztucznych dodatków i polepszaczy smaku. Chemia w w diecie zwiększa ryzyko nowotworów, sprzyja też powstawaniu chorób układu krążenia i trawiennego, alergii i stanów zapalnych. Z książki dowiesz się jakie choroby wywołuje Cola Light i aspartam. Dowiedz się, co o dodatkach do żywności sądzą eksperci. Książka zawiera też szczegółową listę chemicznych dodatków, wraz z produktami i skutkami dla organizmu. Od teraz będziesz wiedział, jak uniknąć chemii w jedzeniu.
AUTOR | HANS-ULRICH GRIMM |
TYTUŁ | CHEMIA W POŻYWIENIU |
WYDAWCA | VITAL |
ROK WYDANIA | 2021 |
OPRAWA | OPRAWA BROSZUROWA |
ILOŚĆ STRON | 352 |
EAN | 9788382721034 |
Opinie
Jeśli dodałeś/-aś recenzję, a nie pojawiłą się na liście, być może oczekuje na moderację.
Darmowa przesyłka
Na terenie Polski dla każdego zamówienia powyżej 250 zł